Discussions

  • 1413900540
    19 May 2017 - 02:59 by Y.Gilson

    Hello,

    Does anyone how to use the flag "Iprinted" like "Iaccredited" that i use currently?

    Thank you for your help.

    Yves

     

    0 comment(s)
  • 1472576561912
    10 May 2017 - 09:30 by Vince

    Hello all!

    The MetTeam full-data results screen lists the tests that are "marginal" in the cCondition field.What table is this coming from? How do I reference this in a CrystalReport so I can count up the marginals in a caibration?

    My goal is to create a report of callibrations awaiting approval and this is a quick way to see which caibration results need closer scrutiny.

    MET/TEAM
    0 comment(s)
  • 1488999028
    5 May 2017 - 07:19 by Dexter

    I'm trying to understand the behavior of the ASK+/- P flag. I've written a fairly lengthy procedure where repeat is a necessary function but in the Post Test dialog box, the repeat option is greyed out. I've tried enabling and disabling the P flag as well as inserting TARGET -p FSC but to no avail. Is there another flag that controls the feature?

    MET/CAL
    10 comment(s)
  • 1456312509
    3 May 2017 - 07:00 by Elemer

    Hello

    I am new to metteam. I would like use my report but the metteam write "cannot locate report 'test.rpt' - file doesn't exit".
    I copied the report file into all directory. What is the problem? Why doesn't it find? Can anybody help me?

    Thanks and BR!

    MET/TEAM
    2 comment(s)
  • 1408585462
    2 May 2017 - 20:35 by abarkley

    The title sums up my first query...  I have some questions about pressure calibration and some questions that are very specific to a Fluke 719Pro-30G pressure calibrator I have at work. It seems like this community is focused on the Met/Cal software though so I feel like I am in the wrong place despite it being a Fluke sponsored, "Calibration Community" forum? Let me know if I should be looking into another forum somewhere else.

    MET/CAL
    1 comment(s)
  • 1314110161
    28 Apr 2017 - 11:44 by John Rogers

    I am trying to figure out how we would process equipment in our database for calibration by an offsite vendor.

    What do I set up for a Standard when using a sub-contractor for an offsite calibration?

     

    MET/TEAM
    1 comment(s)
  • 1334747030
    26 Apr 2017 - 06:51 by noelheary

    Hi

    does anyone have a procedure to use the 96270A calibrator for spectrum analysers ? 

    1 comment(s)
  • 1428074233
    20 Apr 2017 - 07:50 by sam

    hello.  i am new to metteam.  i am trying to run a data check that will update my calibration due date (in the WorkOrder screen) to the end of the month, instead of the actual due date. for example, if metteam projects the due date of 04/13/2018, i want it to save as 04/30/2018 instead. i have the datacheck verifying values inside an sql function, but the update command is not working within the data check, but it runs fine in MSSQL Server Management Studio.  The sql function also calculates for the end of the month value. 

    MET/TEAM
    0 comment(s)
  • 1488999028
    13 Apr 2017 - 11:50 by Dexter

    Slightly different question than last post but it has to do with USB communication. We have always used a USB to GPIB adapter and it’s worked splendidly. I just invoke the IEEE statement, send the device some coded gibberish - too easy. But some of our new equipment only has USB or LAN. Does this work the same way in Met/Cal? I just know very little about how this will change the way Met/Cal communicates with the device. Is the IEEE FSC still used? Does every device need a unique driver installed? Am I just wildly overthinking this?

    MET/CAL
    4 comment(s)
  • 1491903546
    11 Apr 2017 - 03:43 by David VdM

    I have installed met team on my pc. The installation is also installed on a server from the company.

    When i do an compile check from procedure where we need an scopecard he says he don't see an scopecard in my fluke 5522A.

    He says he don't find an option sc-600, while our calibrator is optioned with an sc600.

    I allready check the instruments config but i don't found the problem. Can you help me?

    MET/TEAM
    1 comment(s)
Syndicate content